Jeragat Tebal Tak Boleh Rawat Dengan Krim Biasa. Kena Rawat Dengan Ubat

Rawat Jeragat Selama 30 Hari Dengan 3 Kotak Ubat Jeragat Clapsyz Untuk Hilangkan Jeragat Seterusnya Memutih Dan Mencerahkan Kulit Wajah

Jangan risau, Jangan gusar. Masalah jeragat boleh dirawat

Untuk menyelesaikan masalah jeragat, Kita kena tahu punca dan bagaimana jeragat terbentuk

Sinaran UV

Wajah yang sering terdedah pada sinaran matahari tanpa sebarang protection setiap hari merupakan antara punca utama terjadinya jeragat.

Hormon

Masalah hormon dalaman seseorang juga boleh menyebabkan terjadinya jeragat pada wajah.

Ubat-ubatan

Pengambilan ubat-ubatan yang tidak terkawal juga boleh menyebabkan terjadinya jeragat. Kebiasaannya mereka yang sedikit berusia dan keadaan kesihatan yang kurang baik bergantung pada ubat ubatan dan ini boleh mendatangkan masalah jeragat.

Kosmetik

Penggunaan produk kosmetik yang mengandungi mercuri merupakan salah satu punca terjadinya jeragat pada wajah. Perlu lebih berhati-hati dalam menentukan produk kosmetik yang ingin digunakan.

Ada 3 jenis jeragat pada kulit wajah yang sering menghantui kita

Masalah Jeragat memang sangat merisaukan. Boleh hilang keyakinan diri nak berdepan dengan orang ! Paling merisaukan bila suami dah mula bersuara tentang kulit wajah kita yang berjeragat !

Kaedah rawatan menggunkan laser antara yang popular hari ini. Tapi kosnya tersangatlah tinggi dan perlu dilakukan berulang kali.

Rawatan laser biasanya akan menjadi pilihan terakhir kerana kesan sampingannya pada kulit disamping menelan belanja yang besar

Jangan risau kerana masih ada alternatif lain sebagau pilihan yang kami bawakan untuk melawan jeragat tebal dan degil.

Memperkenalkan

CLAPSYZ HYPERPIGMENTATION SOOTHING REPAIR CREAM

Dihasilkan melalui kajian dermatologi dari Jepun

3 Bahan utama dalam Hyperpigmentation Soothing Cream khas untuk melawan jeragat tebal dan degil.

Cara guna Clapsyz Hyperpigmentation Soothing Cream ni sangatlah mudah

Jangan risau nak guna sebab produk ni berdaftar dengan KKM.

Jom tengok testimoni pengguna di bawah

Dalam 5 Hari jeragat semakin pudar

Krim ni bagus, jeragat semakin pudar

Pakai sebelum tidur, baru 5 dah nampak kesan

Guna 3 hari dah nampak perubahan

2 minggu jeragat nampak semakin menipis

12 hari jeragat semakin pudar

Ramai dah yang cuba Clapsyz Hyperpigmentation Soothing Cream ni

"Bayangkan lepas ni anda berjaya dapatkan kembali wajah yang bebas jeragat, keyakinan diri pun meningkat nak berdepan dengan orang. Paling best bila cik suami dah mula puji perubahan pada kulit wajah"

Kami sediakan COD ninja van. Order dulu barang sampai boleh bayar pada posmen. Free COD tanpa sebarang caj tambahan.

Kaedah rawatan ubat jeragat Clapsyz

Siang hari sebelum keluar rumah wajib sapu SUNBLOCK untuk melindungi jeragat yang sedang dirawat dan mengelakkan jeragat baru muncul akibat terdedah kepada cahaya UV.

p/s : Kami syorkan anda menggunakan 3 tube Ubat Jeragat Clapsyz untuk mendapatkan kesan yang maksima dan rawatan lengkap.

PILIH PAKEJ DI BAWAH UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN SEKARANG

Sila Dapatkan Segera Sebelum Promosi Ditutup

Pakej 1 Kotak

RM 97

RM 107

Pakej 2 Kotak

RM 127

RM 194

Pakej 3 Kotak

RM 157

RM 297

FAQ-Soalan Lazim

Clapsyz Hyperpigmentation Soothing Cream dihasilkan khas untuk melawan jeragat tebal dan degil. Setelah jeragat hilang, boleh sapu ke seluruh wajah untuk sekatakan tona kulit dan mencerahkan kulit wajah.

Sapukan pada bahagian jeragat, pada waktu malam, 30 minit sebelum tidur. Sapu setiap hari tanpa skip. Jangan campur dengan krim atau serum yang lain. Setelah jeragat hilang, boleh disapu ke seluruh wajah untuk sekatakan tona kulit, dan mencerahkan kulit wajah.

Satu tiub adalah untuk kegunaan selama 10 hari. Disyorkan beli 3 tiub untuk kegunaan selama 30 hari, bagi mendapatkan kesan yang sempurna.

Clapsyz Hyperpigmentation Soothing Cream dijamin selamat kerana berdaftar dengan KKM. Boleh refer di website KKM.

Kesan boleh dilihat seawal 7 hari, tetapi kesannya subjektif, kerana tahap ketebalan jeragat setiap orang adalah berbeza.

Kami sediakan COD Ninja Van. Boleh order dulu, barang sampai baru bayar pada posmen. Tiada sebarang caj tambahan dikenakan.

Clapsyz Hyperpigmentation Soothing Cream dibuat di Malaysia hasil kajian dermatologi dari Jepun.

IMPORTANT: Earnings and Legal Disclaimers

Disclosure: No affiliation with Google LLC, Google, or Google partners. All trademarks of Google products are the property of Google LLC.

This site is not part of, or endorsed by, Facebook, Google, Snapchat, Twitter or any social medial platform in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. YOUTUBE and GOOGLE are trademarks of GOOGLE, LLC. SNAPCHAT is a trademark of SNAP, Inc. TWITTER is a trademark of TWITTER, Inc.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER: Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved. Nurrifa.com is not a doctor, and his advice is not a substitute for medical advice.

LEGAL DISCLAIMER: These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan.